2,50€ από 5,90€ (-51%) για Αόρατα Aυτοκόλλητα Aνόρθωσης Στήθους, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

από 2.5€
από 5.9€
-58%
81171
Το deal ληγει σε
1 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Δείτε την προσφορά

 • 2,50€ από 5,90€ για Αόρατα Aυτοκόλλητα Aνόρθωσης Στήθους, με παραλαβή από το κατάστημα Υμηττού 110 (εντός Εμπορικού κέντρου Village Cinemas, Παγκράτι) Δευ- Τετ - Σαβ 10:00-14:30, Τρι- Πεμ- Παρ 10:00-14:00 και 17:30-20:30.
 • 5,50€ από 5,90 για Αόρατα Aυτοκόλλητα Aνόρθωσης Στήθους, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Λίγα Λόγια
Τα αόρατα αυτοκόλλητα ανόρθωσης στήθους Bare Lifts εφαρμόζονται στην κορυφή του στήθους και σας απαλλάσσουν από τα σουτιέν, κάνοντας το στήθος σας να φαίνεται υπέροχο! Είναι πολύ χρήσιμα όταν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα ή μία μπλούζα με ανοικτή πλάτη ή με μεγάλο ντεκολτέ και δε θέλετε να φαίνεται το σουτιέν σας. Τα αυτοκόλλητα Bare Lifts αποτελούν την τέλεια λύση καθώς είναι "αόρατα" και άνετα! * Τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο που ανορθώνουν το στήθος σας και το στηρίζουν, και ταυτόχρονα θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας και κυρίως την διάθεση σας ! * Είναι μια αυτοκόλλητη ταινία υποαλλεργική και απολύτως διάφανη. Είναι άνετη και μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. * Το εφαρμόσετε στο στήθος σας και να το ανορθώσετε όπως επιθυμείτε. * Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει διορθώσεις στο ύψος κάθε μαστού. * Το αποτέλεσμα σας δίνει μια περισσότερο φυσική εμφάνιση, χωρίς την ανάγκη στηθόδεσμου. * Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 τεμάχια αυτοκόλλητα στήθους * Στηρίζουν πλήρως το στήθος όλων των μεγεθών καθώς εφαρμόζουν σε όλα τα μεγέθη cup (Α, Β, C, D). * Για τη χρήση των αυτοκόλλητων θα πρέπει να προσαρμόστε το μέγεθος του προϊόντος με ένα ψαλίδι. Τοποθετήστε το μισό αυτοκόλλητο στο επάνω μέρος του μαστού. Αφαιρέστε το επάνω μισό αυτοκόλλητο χωρίς να το κολλήσετε στο δέρμα. Τραβήξτε ώστε να ανασηκώσετε το στήθος στην επιθυμητή θέση. Στην θέση αυτή εφαρμόστε και το επάνω μέρος του αυτοκόλλητου στο δέρμα και πιέστε για καλή εφαρμογή. Την πρώτη φορά που τοποθετείτε το προϊόν πιθανόν να πρέπει να κάνετε δοκιμές μέχρι να βρείτε την καταλληλότερη θέση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε το Bare Lifts στο στήθος σας και να το ανεβάσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Όροι Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του προιόντος. 
 • Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες μέρες.
 • Παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα στα τηλέφωνα επικοινωνίας εμφανίζονται στο κουπόνι 
 • Πανελλαδική Αποστολή: Στη σελίδα πληρωμής (check out) στο πεδίο Πληροφορίες Αποστολής συμπληρώνετε τα στοιχεία για την αποστολή του προϊόντος. 
 • Σε αυτή την περίπτωση η αγορά αποτελεί  και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελλατωματικού προϊόντος, γίνεται αντικατάσταση με τα έξοδα να επιβαρύνουν την εταιρεία.
 • Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@magichole.gr ή στο τηλέφωνο που αναγράφεται στη φόρμα παραγγελίας.
 • Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε εδώ.

Περιοχές

Υμηττού 110, Παγκράτι Πως να έρθω

Magic Hole

  Διεύθυνση:
 • Υμηττού 110 (εντός Εμπορικού κέντρου Village Cinemas)
  Παγκράτι

Σχετικά Deals