12€ από 20€ (-40%) για ένα Χαλαρωτικό ή Θεραπευτικό Μασάζ διάρκειας 45' στο Physiotherapy Center στη Γλυφάδα.

12€
από 20€
-40%
118426
Το deal ληγει σε
2 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Δείτε την προσφορά

 • 12€ από 20€ για Χαλαρωτικό ή Θεραπευτικό Μασάζ
 • Διάρκεια: 45'
Physiotherapy Center
Στο κέντρο φυσιοθεραπείας & ορθοστατικής Physiotherapy Center θα βρείτε τον Λάμπρο Αθανασόπουλο, πτυχιούχο Φυσιοθεραπευτή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Ρώμης. 

Εφαρμόζει εδώ και χρόνια μια Τεχνική Κινησιοθεραπείας που είναι σχεδόν άγνωστη στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη Μέθοδο (Mezieres) Μεζιέρ με την οποία έχει θεραπεύσει δύσκολες περιπτώσεις που ήταν ένα βήμα από το χειρουργείο. Η Μέθοδος αυτή ασχολείται με την Ορθοστατική του σώματος.

Με τη λέξη Ορθοστατική εννοούμε την θέση–στάση του σώματος σε σχέση με το χώρο και τη βαρύτητα της γης. Στη σύγχρονη εποχή ειδικά με την επέκταση σε όλες τις εργασίες σχεδόν του υπολογιστή ο άνθρωπος κάνει πολλές ώρες καθιστική ζωή. Με την καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης οι οπίσθιοι μηριαίοι μυς χάνουν την ελαστικότητα τους και στην ουσία «κονταίνουν». Αυτό για να αντιμετωπισθεί το ίδιο το σώμα χωρίς να το καταλάβουμε κάνει μια αντιρροπή και παραμορφώνεται. Δηλαδή μετακινεί τη λεκάνη προς τα πίσω, αυξάνει την λόρδωση στην Οσφυϊκή χώρα, δημιουργεί μια κύφωση (κοινώς καμπούρα ) στις πλάτες και τέλος δημιουργεί μια υπερλόρδωση και ευθειασμό στον αυχένα. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως μας εξηγεί η Μέθοδος Μεζιέρ οι οπίσθιοι μυς από το Ινιακό οστό στη βάση του κεφαλιού μέχρι και τα πέλματα συμπεριφέρονται σαν ένας μυς. Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό όταν ένας μυς ή μια ομάδα μυών χάνει ελαστικότητα το σώμα θα την πάρει μετακινώντας το παραπάνω τμήμα.

Η παραμόρφωση αυτή σε βάθος χρόνου δημιουργεί προβλήματα στο σώμα όπως μυϊκές συσπάσεις, τενοντίτιδες, ακόμη και Δισκοκήλες στους δίσκους της σπονδυλικής στήλης. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να είναι από μια απλή ενόχληση μέχρι μεγάλο πόνο και φυσικά δυσλειτουργία όλου του σώματος. Με την  εφαρμογή της Μεθόδου από Φυσιοθεραπευτή που έχει κάνει την κατάλληλη εκπαίδευση, μπορεί το άτομο άσχετα με την ηλικία να καταφέρει ολική διάταση των οπίσθιων μυών και επανάκτηση της σωστής στάσης και πάλι.

 

Όροι Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει έως και τις 30/04/2024.
 • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού 2-3 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο που αναγράφονται στο κουπόνι.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα από το ραντεβού.
 • Μπορεί να εξαργυρωθεί έως 1 κουπόνι ανά χρήστη για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρα σε φίλους ή συγγενέις.
 • Η τιμή προσφοράς ισχύει μόνο με την επίδειξη του κουπονιού απο την DoneDeals.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε εδώ.

Περιοχές

Ανδρέα Παπανδρέου 145 Γλυφάδα Πως να έρθω

Physiotherapy Center

  Διεύθυνση:
 • Ανδρέα Παπανδρέου 145 Γλυφάδα 16561

Σχετικά Deals