19,90€ από 40€ (-50%) για Υπέρηχο Μαστών ή 39,90€ από 80€ (-50%) για Ψηφιακή Μαστογραφία, με Μηχανήματα Τελευταίας Τεχνολογίας, στην Ορθοβιοτική στο Μαρούσι.

από 19.9€
από 40€
-50%
95358
Το deal ληγει σε
11 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Δείτε την προσφορά

 • 19,90€ από 40€ για Υπέρηχο Μαστών
 • 39,90€ από 80€ για Ψηφιακή Μαστογραφία

Ψηφιακή Μαστογραφία με μαστογράφο τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας

Ανάλογα με το ιστορικό της γυναίκας, η πρώτη μαστογραφία (αναφοράς) θα πρέπει να πραγματοποιείται μεταξύ 35-40 ετών. Η μαστογραφία πραγματοποιείται κατά την 7η-11η ημέρα του εμμηνορρυσιακού κύκλου και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ετησίως.
 
Υπερηχογράφημα Μαστών με την καλύτερη, αξιόλογη και αξιόπιστη μέθοδο των πιο σύγχρονων και εξειδικευμένων μηχανημάτων τελευταίας γενιάς

Το υπερηχογράφημα προτείνεται ως κύρια εξέταση σε γυναίκες κάτω των 35-40 ετών ενώ σε γυναίκες άνω των 40 ετών έχει συμπληρωματικό ρόλο και έπεται της μαστογραφίας. Χρησιμεύει για την πληρέστερη εκτίμηση ενός μαστογραφικού ή κλινικού ευρήματος και για τον λεπτομερέστερο έλεγχο των πυκνών μαστών. Προσοχή, το υπερηχογράφημα σε καμία περίπτωση δεν  πρέπει να αντικαθιστά τη μαστογραφία σε γυναίκες άνω των 40 ετών.
 
Ο προληπτικός έλεγχος μαστού αποτελεί το σημαντικότερο όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου και περιλαμβάνει Μηνιαία αυτοεξέταση. Πρόκειται για εξέταση που διενεργείται από την ίδια τη γυναίκα με σκοπό την εξοικείωση με τους μαστούς της και τον έγκαιρο εντοπισμό οποιασδήποτε μεταβολής στη μορφολογία και στη δομή τους. Συνιστάται να ξεκινά στην ηλικία των 20 ετών και να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα, κατά την 7η -11η ημέρα του εμμηνορρυσιακού κύκλου. Στις εμμηνοπαυσιακές και μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, συστήνεται να οριστεί κάποια συγκεκριμένη ημέρα του μήνα.
 
 

Όροι Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει  έως και  31/12/2023 
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 08:30 - 20:00.
 • Δεν περιλαμβάνεται αντιβιόγραμμα, το οποίο γίνεται μόνο αν χρειαστεί και με μικρή έξτρα χρέωση.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πρίν, στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.
 • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σας ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού.
 • Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε εδώ.

Περιοχές

Σώρου 3-5, Μαρούσι Πως να έρθω

ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ -- Πολυιατρείo Προληπτικής και Αναγεννητικής Ιατρικής

  Διεύθυνση:
 • Σώρου 3-5 Μαρούσι

Σχετικά Deals