Πληροφοριες για επιχειρησεις

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙ-ΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Τόσο  το διαδίκτυο όσο και  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Email, Google+, blogs κ.α) άλλαξαν τον τρόπο που επικοινωνούμε, αγοράζουμε και πουλάμε προϊόντα και υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τη έρευνα της “Digital Life” της ICAP οι κύριες δραστηριότητες  και ο χρόνος των χρηστών του διαδικτύου είναι:

 • 80% αποστολή email ή 5,7ώρες /εβδομάδα και
 • 60% κοινωνική δικτύωση ή 7,4 ώρες /εβδομάδα.
 • 79% των χρηστών είναι ηλικίας 20-45.

Καλωσορίστε την πιο σύγχρονη τάση ηλεκτρονικών πωλήσεων που προτείνει η DoneDeals.gr & αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο προβολής και προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών. Σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων βρίσκονται στην ευχάριστη θέση μέσω της DoneDeals.gr να διευρύνουν θεαματικά το πελατολόγιο τους και τις πωλήσεις τους από το πρώτο κιόλας 24ωρο εκμεταλλεύοντας τις εφαρμογές μαζικής κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DoneDeals .gr?

To DoneDeals.gr είναι μια πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές- κουπόνια προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από τα πιο hot spots της πόλης μας, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.τ.λ.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?

Είναι βέβαιο ότι περισσότεροι αγοραστές, περισσότερη η αγοραστική τους δύναμη να πετύχουν μια ασυναγώνιστη τιμή.  Αυτό ονομάζεται «Μαζική Αγοραστική Δύναμη». Περισσότεροι Πελάτες, Χαμηλότερη Τιμή.

Εσείς μόνο…
Σχεδιάζετε σε συνεργασία με τον εκπροσωπό μας μια ελκυστική προσφορά (υπηρεσία ή προϊόν) της επιχείρησης σας στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε Εμάς…
Εμείς διαδίδουμε την μοναδική προσφορά σας σε απίστευτο αριθμό υποψηφίων πελατών μέσω συστημάτων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι επισκέπτες της DoneDeals.gr….
Μόλις εκδηλώνουν ενδιαφέρον και εφόσον έχει επιτευχθεί ο προαπαιτούμενος αριθμός αγοραστών, που εσείς έχετέ ορίσει, η προσφορά είναι σε ισχύ και κλείνει (DoneDeal) και οι πελάτες βρίσκεται απλά στην…..πόρτα σας. Οι νέοι πελάτες λαμβάνουν τα κουπόνια της DoneDeals.gr στο email τους & εσείς λαμβάνετε μία λίστα με τα στοιχεία των νέων πελατών, ώστε να τους αναγνωρίσετε καθώς θα σας εμπιστευθούν- μέσω της εξαργύρωσης των κουπονιών- για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών.
Με αυτό το τρόπο η επιχείρηση σας κερδίζει ένα θεαματικό καταναλωτικό ρεύμα μαζικής προσέλευσης πελατών στο χώρος σας σε καθορισμένο χρονικό διάστημα.
Εάν δεν επιτευχθεί ο προαπαιτουμενος αριθμός αγοραστών,  η προτεινόμενη προσφορά δεν είναι σε ισχύ και δεν υφίσταται καμία χρέωση.

Έτσι απλά με 5 βήματα ….DoneDeal με τους νέους πελάτες σας

Βήμα1: Συμφωνία δελεαστικής προφοράς ημέρας της επιχείρησης με την DoneDeals.gr
Βήμα 2:  Προώθηση – προβολή προσφοράς και ενημέρωση χρηστών- αγορών
Βήμα 3: Αγορά – εκτύπωση κουπονιού/ων από τον χρήστη- πελάτη
Βήμα 4: Προσέλευση – Εξυπηρέτηση πελατών και εξαργύρωση κουπονιών
Βήμα 5: Πληρωμή μετρητοίς συλλεχθέντων κουπονιών την ημέρα λήξης της προσφοράς με παρακράτηση της προκαθορισμένης αμοιβής για την παροχή υπηρεσιών υπέρ της DoneDeals.gr.

Εμείς Κερδίζουμε μόνο εάν Κερδίζετε Εσείς

Εμείς αναλαμβάνουμε την ΠΡΟΒΟΛΗ σας χωρίς κανένα κόστος και ρίσκο και εσείς ΜΟΝΟ την  καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας
Η DoneDeals.gr είναι η νέα  συναρπαστική καταναλωτική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας που γίνεται λατρεία

ΑΤΕΝΙΣΤΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης (έντυπα, ραδιοφωνο, τηλεόραση κ.α) που απαιτούν μεγάλα κεφάλαια και αμφίβολα αποτελέσματα, η DoneDeals.gr. δεν σας διαφημίζει απλώς, αλλά σας «χτίζει» έναν ιστό πολυάριθμων πελατών σε 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα. Στο χέρι σας είναι να τους κερδίσετε και να τους μετατρέψετε σε τακτικούς πελάτες.

Τα μοναδικά οφέλη και τα εγγυημένα σας αποτελέσματα  με μια ματιά:

 • Άμεση, μαζική πώληση  24/7
 • Σημαντική αύξηση πελατολογίου
 • Διασταυρούμενες πωλήσεις
 • Δωρεάν προβολή και διαφήμιση
 • Πρόσβαση σε νέο καταναλωτικό κοινό
 • Βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης (brand name)
 • Αποκλειστικότητα στο είδος σας
 • Μετρήσιμα και εγγυημένα αποτελέσματα
 • Μηδενικό ρίσκο και κόστος
 • Κατάρτιση προσωποποιημέων προγραμμάτων διατήρησης και αφοσίωσης πελατών προσδίδοντας ανταγωνιστικά πλεονέκτηματα στην επιχειρησή σας.

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Εάν έχετε επιχείρηση ή είστε επαγγελματίας και θέλετε να αυξήσετε την πελατεία σας και τα κέρδη σας σε 24 ώρες χωρίς κανένα κόστος, επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε το  δικό μας  DoneDeal.

Αντισταθείτε στην κρίση
Γιατί δεν έχετε να χάσετε τίποτα……παρά μόνο να κερδίσετε