Ποιοι ειμαστε

H DoneDeals.gr είναι μια πρωτοποριακή και δυναμική ηλεκτρονική πλατφόρμα που προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε ασυναγώνιστες τιμές από τα πιο hot spots της πόλης μας, όπως εστιατόρια, χώροι αισθητικής & ομορφιάς, ταξίδια γυμναστήρια, spa αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές σκηνές, χώροι θεάματος κ.τ.λ.

Στην "οικονομία" της ζωής του καταναλωτή, δηλαδή όταν αγοράζουμε προϊόντα και υπηρεσίες, το ζητούμενο είναι το τέλειο πηλίκο ποιότητας-τιμής (value for money), ούτε κάτι φθηνό αλλά κατώτερης ποιότητας, ούτε κάτι αξιόλογο, αλλά πανάκριβο στη τιμή. Ό,τι θεωρούνταν μέχρι σήμερα άπιαστη πολυτέλεια, πλέον μέσω της Donedeals.gr είναι όχι μόνο εφικτό, αλλά και προσιτό.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας και σύντομα όλης της χώρας, στοχεύουμε να κλείνουμε  καθημερινά εντυπωσιακές εκπτώσεις μέχρι 80% για εσάς. Σε σας δεν απομένει παρά να μας "εκμεταλλευτείτε" έξυπνα, κάνοντας  απλά το δικός σας deal με προσφορές για αγορές που μέχρι πρόσφατα σας ήταν απαγορευτικές. Από ένα boutique hotel, με έξτρα παροχές όπως καλάθι με φρούτα, κρασί ή σαμπάνια, μέχρι aromatherapy massage σε luxurious spa για σας ή για έναν φίλο/η σας.

 Η αγορά αγαθών και υπηρεσιών στη Donedeals.gr δεν σας περιορίζει πια λόγω απαγορευτικού διαθέσιμου budget, αφού ένας υπέροχος κόσμος κατανάλωσης σας προκαλεί να τον επισκεφτείτε μειώνοντας σημαντικά εκτός από τις τιμές και τις "αποστάσεις" μιας και μπορείτε να κάνετε όποτε θέλετε...στάσεις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Η Donedeals.gr κατάφερε να κάνει τις ευχές σας πραγματικότητα.Γιατί στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την πολυτέλεια που σας αξίζει. Έτσι απλά και προσιτά.

Γι΄αυτό, μη χάνετε χρόνο. Μπείτε  στην ιστοσελίδα της Donedeals.gr να αγοράστε την προσφορά που σας συναρπάζει και στη συνέχεια χαλαρώστε  και  δείτε πως η καθημερινότητα σας αλλάζει.